Over Fromagerie Du Patron

Onze kaasspeciaalzaak is al ruim een halve eeuw een begrip in Oegstgeest. Vanaf 1967 verzorgde de vader van de huidige eigenaar heerlijke producten voor liefhebbers van kaas en prachtige delicatessen. Sinds 2004 heeft Michel van der Burg het roer overgenomen. Samen met zijn team staat hij open voor al uw vragen en suggesties. Ook de volgende generatie staat al klaar: Rick en Laura, de zoon en dochter van Michel en Mirella van der Burg, werken mee om de winkel zo goed mogelijk te presenteren en u te adviseren over de lekkerste specialiteiten.

Wij zorgen altijd voor de mooiste kwaliteit en de lekkerste producten

Het assortiment wordt steeds uitgebreider, want het team van Fromagerie du Patron wil u altijd blijven verrassen. Zo is in 2006 de eerste plaats behaald bij de verkiezing van de beste luxe buitenlandse kaasspecialist van Nederland en in 2007 de eerste plaats als beste vleeswarenspecialist. In 2013 zijn wij zelfs bekroond tot een derde plaats in de wedstrijd “Beste Food-specialiteitenwinkel van Nederland”. In de loop der jaren is de winkel ook meerdere malen verbouwd, vijf keer maar liefst. Elke keer weer met als doel net een stapje voor te lopen op ieder ander, voorop te staan in uitstraling, maar bovendien klantgerichtheid en kwaliteit van producten.

De kazen in het ruime assortiment komen uit diverse landen zoals België, Engeland, Denemarken, Spanje, Zwitserland, Duitsland en uiteraard Italië en Frankrijk. Verder bieden wij diverse Hollandse kazen, vleeswaren, tapenades, tapas, salades, noten, wijnen en diverse andere heerlijke delicatessen zoals de huisgemaakte Truffelbrie, Ei-truffel salade & Caramel-notenbrie. Ook voor cadeaus en relatiegeschenken kunt u bij Fromagerie du Patron terecht. Graag verwelkomen ze u in de winkel in Winkelcentrum Langevoort te Oegstgeest. De koffie (eigen label) staat voor u klaar!

Team Fromagerie du Patron